• No products in the cart.
Title Image

Om Oss

Det hele startet med... Bake glede

Hjerte for god mat

med service i fokus

Jeg har jobbet hos PIECE OF CAKE en veldig god stund, men mer og mer de siste tre årene. Mine arbeidsoppgaver hos PIECE OF CAKE er hovedsaklig ekspedering av kunder. Der jeg serverer, lager kaffe, pizza, smører mat til disken, rengjører og tar oppvask. Jeg hjelper også noe til med markedsføring og sosiale medier til de ulike avdelingene.

 

Det som gir meg mest glede ved jobben min er definitivt det hyggelig arbeidsmiljøet! Vi er gode på å inspirere og motivere hverandre hver dag for å bli best mulig. Vi er også flinke til å prøve ut nye ting og gi hverandre positive tilbakemeldinger. Jeg er også veldig trygg på at det jeg selger og serverer er av høy kvalitet og smaker godt. Møte med kundene gir også mye glede ettersom det er så ufattelig mange hyggelige mennesker innom her!

 

Jeg kan absolutt se for en fremtid i denne bransjen, og her hos PIECE OF CAKE. Det er utrolig spennende å være med i videre utvikling av PIECE OF CAKE kjeden!.

m
f
f
f
f

Se vårt utvalg av gode kaker og deilig lunsjmat

Nordstrand Conditori

Vi ble etablert i 1997 på Nordstrand i Oslo. Bakeriet ble raskt en suksess i nærmiljøet, og i løpet av det første driftsåret ble vi kåret (av Aftenposten) til Oslo`s beste bakeri på julebakst!

Nordstrand Conditori er et hyggelig konditori som holder til i lyse, nyoppussede lokaler på Lambertseter gamle senter, ved siden av grønnsakshandler og fiskebutikk.

Her ligger utsalget, og egenproduserte varer selges fra tidlig morgen til kl 1700 på hverdager. Conditoriet selger bakervarer 7 dager i uken, og produktene er basert på gamle håndverkstradisjoner og de aller beste råvarer!

I tillegg til tradisjonelle bakervarer og lunsjmat, presenteres også et litt mer raffinert produkt-program for de kundene som ønsker å prøve noe nytt og annerledes. Se «eksklusivt».

Salget av egen-utviklede Müsli-briks har virkelig «tatt av», samt at vi har mottatt nok en «æresbevisning» (fra Aftenposten) på Oslo`s beste skoleboller. Forøvrig har vi hevdet oss i toppen på mange forskjellige smaks-tester.

Nordstrand Conditori AS er i en rivende utvikling, og i tillegg til salg over egen disk, selges det til ulike catering-firmaer. I tillegg til tradisjonelle brød- og bakevarer, er nok bakeriet best kjent for sine marsipan-kaker, og kaker generelt – ikke minst den populære Nordstrands-kaken!.