Om oss

Nordstrand Conditori AS er et hyggelig konditori som holder til i lyse, nyoppussede lokaler på Lambertseter gamle senter, ved siden av grønnsakshandler og fiskebutikk.

Her ligger utsalget, og egenproduserte varer selges fra tidlig morgen til kl 1700 på hverdager. Conditoriet selger bakervarer 7 dager i uken, og produktene er basert på gamle håndverkstradisjoner og de aller beste råvarer!

Vi er stolte over å ha åpnet butikk nr. 2 i Nygårdsveien 32 i Ski ! Utsalg m/kafè-avdeling ligger i samme lokalet som bakeri-/konditori og kan friste med nydelig, hjemmelaget bakst.

I tillegg til tradisjonelle bakervarer og lunsjmat, presenteres også et litt mer raffinert produkt-program for de kundene som ønsker å prøve noe nytt og annerledes. Se "eksklusivt".

Nordstrand Conditori AS ble etablert i 1997 på Nordstrand i Oslo. Bakeriet ble raskt en suksess i nærmiljøet, og i løpet av det første driftsåret ble det kåret (av Aftenposten) til Oslo`s beste bakeri på julebakst!

Salget av egen-utviklede Müsli-briks har virkelig "tatt av", samt at vi har mottatt nok en "æresbevisning" (fra Aftenposten) på Oslo`s beste skoleboller. Forøvrig har vi hevdet oss i toppen på mange forskjellige smaks-tester.

Nordstrand Conditori AS er i en rivende utvikling, og i tillegg til salg over egen disk, selges det til ulike catering-firmaer. I tillegg til tradisjonelle brød- og bakevarer, er nok bakeriet best kjent for sine marsipan-kaker, og kaker generelt - ikke minst den populære Nordstrands-kaken!